Welkom bij de Donjon Meubelen Eindhoven!

Addy van den Krommenacker

Addy van den Krommenacker

Designer Addy van den Krommenacker lanceert zijn eerste interieurcollectie onder de naam ‘Home Couture Collection by Addy’ bij de Donjon.

Als couturier staat Addy onder andere bekend om de exclusieve stoffen die hij gebruikt voor zowel zijn ready-to-wear als couture collecties, de keuze voor luxueuze stoffen zien we ook terug komen in zijn interieurontwerpen. De modecreaties van de ontwerper zijn duidelijk de basis voor zijn interieurcollectie. Addy ziet de bank als catwalk en de kussens als creaties. "Mijn inspiratie voor deze allereerste interieur collectie is Venetië. De slingerende straatjes en eeuwenoude gebouwen die weerspiegelen in het water geven de stad een unieke sfeer. Daarnaast wilde ik een collectie met koninklijke allure ontwerpen, dit is bijvoorbeeld zichtbaar bij de eetstoelen met een hoge rugleuning, deze ogen én zitten als kleine tronen", aldus Addy. De uitgebreide collectie bestaat uit diverse woonaccessoires zoals een set kussens inclusief een shawl van Addy, verschillende banken, een fauteuil, stoelen, eettafel en (hand getufte) tapijten in de bekende dessins van Addy’s couture jurken.

De ontwerper had al langer de wens om ook interieurobjecten te ontwerpen en is trots dat hij zijn merk nu heeft kunnen uitbreiden met een volwaardige interieurcollectie. Deze zal hij, net zoals zijn fashion collecties, iedere zes maanden uitbrengen.

Nu de hele collectie meubelen van Addy van den Krommenacker verkrijgbaar bij de Donjon!

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

per pagina

Sale
Jheronimus by Addy van den Krommenacker

Jheronimus by Addy van den Krommenacker

Normale prijs: € 4.726,00

Special Price € 3.999,00

Op bestelling, geleverd binnen 6-8 weken

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

per pagina