logo-new-donjon

TV Kasten

De Donjon is exclusief dealer van diverse kastenfabrikanten. De televisie is en wordt voor veel mensen een steeds belangrijker onderdeel van de woonkamer. Om de televisie nog beter tot zijn recht te laten komen of om extra opbergmogelijkheden te creëren is een tv meubel of een wandcombinatie een goede optie. Om een beeld te geven van wat er mogelijk is bij de Donjon op het gebied van tv kasten zijn hieronder een aantal voorbeelden uit onze kastencollectie weergegeven. Dit zijn uiteraard maar voorbeelden van tv meubels en er zijn hiernaast nog talloze mogelijkheden. Zo zijn de tv kasten aan te passen op formaat, uitvoering, materiaalgebruik, kleur etc. Graag maken wij een vrijblijvend voorstel specifiek gericht op uw situatie door middel van een 3D ontwerp. U bent hiervoor van harte welkom in de winkel of neem hier contact met ons op.

Showroommodellen

Om onze TV kasten collectie up-to-date te houden wordt deze continu aangepast. Vandaar dat we regelmatig TV kasten als showroommodel tegen zeer aantrekkelijke prijzen kunnen aanbieden. klik hier voor het actuele overzicht.

 


TV kasten Banz Bord

Uw televisie in het zicht maar al die kabels dan? De oplossing is dit Banz Bord tv meubel met speciaal tv-paneel waarachter de kabels kunnen worden weggewerkt. De afmetingen van het tv-paneel zijn 160 cm hoog x 125 cm breed en 10 cm dik, geschikt om de meeste televisies aan te bevestigen. De onderkast is 50 cm in het paneel geschoven, met een kabeldoorvoer naar het tv-paneel, zodat alle kabels onzichtbaar weg te werken zijn. dit vak is standaard voorzien van een klep met gasveer waardoor u er heel gemakkelijk een DVD recorder of andere apparatuur in kunt plaatsen.

Uiteraard heeft Banz Bord nog talrijke andere mogelijkheden waarvan een kleine impressie is weergegeven.


 

TV Kasten Hülsta Now

TV-apparaten worden vlakker. Daarom is het maar goed dat meubelontwerpen intelligenter worden. De lijst achterin dit TV meubel van Hülsta NOW! 7 denkt mee: voor flat- screens is het een verticale afsluiting, in geval van conventionele apparatuur zorgt deze – indien vlak gemonteerd – voor de nodige diepte. Bovendien is daar een snoerschacht met borstelprofiel aangebracht. TV meubel zoals weergegeven op afbeelding 1 in de afmeting 210 B x 54 D x 40 H met 1 klep voor € 626,- (zelfmontage).

Klik hier voor de gehele collectie van Hülsta now!

vorige  deel 1/2  volgende


TV kasten Interstar

Hier laten wij een aantal voorbeeld tv kasten zien. De Interstar collectie is opgebouwd uit losse kastelementen waarmee u eindeloos kunt variëren in maatvoering, kleur en afwerking voor tv kasten. Is de bedrading een probleem dan kan dit opgelost worden door het gebruik van panelen waarop de televisie wordt bevestigd en waarna de bedrading netjes wordt weggewerkt achter het paneel, al dan niet geïntrigeerd in een kastwand.

In veel huiskamers is tegenwoordig een flatscreen aanwezig. Deze schitterende TV schermen mogen gezien worden of toch niet...? In een tv dressoir of TV-pilaar is een ingenieus liftsyteem ingebouwd waardoor u uw TV-scherm naar wens kunt laten zien of kunt laten zakken! De liftsystemen zijn voorzien van een afstand bediening en kunnen op de gewenste hoogte worden ingesteld.

Geen zin meer om met houtblokken te sjouwen, maar wel graag de gezelligheid en sfeer in huis van een haard? Kies dan voor de elektrische haarden van Faber! De electrische haarden van Faber geven de Interstar meubelen extra cachet, met afstandbediening regelbaar, dus ook nog ééns zeer praktisch!

vorige  deel 1/4  volgende


TV Kasten KARAT

Met het programma KARAT heeft de Heldense Group uit Panningen definitief zich gesetteld in de designwereld. De naam KARAT verwijst naar goud en diamanten, schitterende én hoogwaardige materialen. De vormgeving in combinatie met de gebruikte materialen, maakt dat de KARAT-lijn zeer modern is, maar toch een warme uitstraling heeft. Door kenners gekenschetst als puristisch minimalisme. Een aantal TV meubelen die samen te stellen zijn met het KARAT programma zijn hieronder weergegeven.


TV Kasten Molteni & C

Verborgen kwaliteiten. Dit is de slogan van het Italiaans designmerk Molteni & C. Maar naast de verborgen kwaliteit biedt Molteni & C ook schiiterend Italiaans design; een genot voor het oog. Onderstaande tv meubelen zijn slechts voorbeelden want er zijn nog talloze mogelijkheden om de perfecte tv kast te maken exact passend bij uw situatie.

vorige  deel 1/3  volgende


TV Kasten Pastoe

Eenvoud, tijdloosheid, rust en ruimte zijn al sinds de oprichting in 1913 de kernwaarden van Pastoe. De collectie is het resultaat van jarenlange ervaring met de ontwikkeling en productie van kwaliteitskasten. Elk onderdeel wordt met de hand vervaardigd in de fabriek in Utrecht. Pastoe biedt u de ruimte een persoonlijk en uniek meubel te creëren; van een functioneel opbergmeubel tot een sculptuur aan de wand. Alle programma's kennen meerdere maten en indelingen in meer dan 50 kleuren. Klik hier voor de gehele collectie van Pastoe.


TV Kasten Topform

Iedere woning in Nederland is uniek. Een huis vertelt namelijk veel over de mensen die er in wonen. Vooral de inrichting van je huis is puur persoonlijk en licht een tipje van sluier op over wie jij bent. Het belangrijkst uitgangspunt van Topform is daarom al jaren 'de individuele woonwens'. Dat maakt Topform al 50 jaar een toonaangevend en trendsettend meubelmerk. Ook op het gebied van tv meubels en wandmeubels is Topform een sterk merk. Klik hier voor de gehele collectie van Topform inclusief de prijzen van een aantal voorbeeld tv kasten.