Welkom bij de Donjon Meubelen Eindhoven!

Brink en Campman

Brink en Campman karpetten

Een bedrijf dat in meer dan 50 landen actief is mag met recht “on top of the world” genoemd worden. Deze internationale focus zorgt er voor dat we een kosmopolitische collectie kunnen aanbieden met hier en daar een lokaal accent. Brink & Campman is op en top Nederlands, met de blik naar buiten gericht en met een sterk ontwikkeld gevoel voor kwaliteit, traditie en ambacht. Dit gevoel vindt u terug in de collectie die Brink & Campman jaarlijks uitbrengt.

Basis van kwaliteit

De design studio van Brink & Campman ontwikkelt in eigen huis voortdurend nieuwe, modieuze collecties en bedenkt nieuwe, spannende structuren die passen bij de laatste trends op het gebied van wonen. Van ontwerp naar ontwikkeling en van ontwikkeling tot realisatie zet Brink & Campman de lijnen uit met zelf ontwikkelde garens die geverfd en daarna geweven worden in de mooiste kleur/structuur combinaties. Made in Holland!

Brink en Campman karpetten Eindhoven

Jarenlang werkt de Donjon intensief samen met Brink en Campman. Het is daarom dat de Donjon Meubelen Eindhoven een grote collectie karpetten tentoonsteld. Een gedeelte is altijd direct leverbaar van Brink en Campman.

Artikelen 1 tot 20 van 38 in totaal

Van hoog naar laag sorteren

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 20 van 38 in totaal

Van hoog naar laag sorteren

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2