Welkom bij de Donjon Meubelen Eindhoven!

Danskina

Danskina Vloerkleden

De Donjon is de Danskina karpetten dealer van de regio Eindhoven. De doelstelling van Danskina is om de mooiste tapijten in de wereld te maken. Danksina is pionier op het gebied van innovatieve productietechnieken gecombineerd met vakmanschap en hoogwaardige materialen.

Danskina's made-to-order tapijten brengen een nieuw, warme designtaal voor commerciële en residentiële ruimtes. Geproduceerd door ervaren makers in Nederland, Schotland, Duitsland, Nepal en India, zijn alle Danskina tapijten gekenmerkt door hun onderscheidende texturen, unieke gebruik van kleuren en innovatieve structuur.

Danksina karpetten regio Eindhoven

Danskina werd in Nederland opgericht door Piet en Ina van Eijken in 1973. Sinds haar oprichting heeft het bedrijf een sterke reputatie opgebouwd met een eigentijds design gericht retailers, architecten en interieurontwerpers opgedaan. Wat velen niet weten is dat de naam Danskina dan ook voortkomt uit de twee liefdes van Piet van Eijken; Deens design, DANSK, en zijn vrouw INA. In 2013 is het bedrijf Danskina overgenomen door het belangrijkste stoffenhuis op de wereld Kvadrat en Maharam en trad Hella Jongerius toe als design director. Bewonder de bijzondere kwaliteiten en designs die Danksina te bieden heeft in onze designstudio bij de Donjon op Ekkersrijt (bij Eindhoven).

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

per pagina

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

per pagina