Welkom bij de Donjon Meubelen Eindhoven!

La-Z-Boy

La-Z-Boy Relaxfauteuils

La-Z-Boy heeft een ware evolutie doorgemaakt sinds haar eerste (relax)fauteuil uit 1928. In de daaropvolgende decennia is de productlijn van La-Z-Boy uitgegroeid tot een groot aantal stoelen en relaxfauteuils. De naam La-Z-Boy staat dan ook overal bekend om vooral haar uitzonderlijk goede zitcomfort. Door de geschiedenis van La-Z-Boy is dan ook het feit altijd gebleven: La-Z-Boy relaxfauteuils staas synoniem voor comfort en kwaliteit.

Terug van weggeweest de originele La-Z-Boy!

In de geschiedenis van de Donjon en met name Prijt Meubelen uit Eindhoven neemt La-Z-Boy een prominente plaats. Geen andere fabrikant maakt vergelijkbare relaxfauteuils met topkwaliteit in comfort en gebruiksvriendelijkheid. Wij zijn dan ook blij dat we na jaren lang weer de originele Amerikaanse La-Z-Boy uit Amerika kunnen leveren. Daarbij hebben wij diverse modellen op voorraad waardoor wij de fauteuils zeer snel kunnen leveren!

Wij zien u graag in de winkel waar u het zitcomfort van de La-Z-Boy kunt uitproberen. Want wij weten het zeker; wanneer u eenmaal in een La-Z-Boy hebt gezeten bent u verkocht!

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

per pagina

La-Z-Boy-pinnacle zwart (Leder/Vinyl)

La-Z-Boy Pinnacle

€ 1.095,00

Op bestelling, geleverd binnen 2-4 weken

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

per pagina