Welkom bij de Donjon Meubelen Eindhoven!

Luxaflex

Luxaflex Zonwering

De raambekleding en zonwering van Luxaflex® wordt altijd op maat gemaakt zodat deze mooi aansluit bij de architectuur van de woning. Er is een oplossing voor ieder raam, of dit nou een groot venster is of een hoek- of een dakraam. Hoe we onze producten maken ziet u hieronder.

Luxaflex kwaliteit

Naast maatwerk staat bij ons ook kwaliteit hoog in het vaandel. Continue research, ontwikkeling, verbetering, controle, schitterende ontwerpen en het gebruik van de beste materialen maken dat een keuze voor Luxaflex® een garantie voor kwaliteit is. Bij Luxaflex® beschouwen we ook de veiligheid van onze klanten als onze hoogste prioriteit. Het veiliger maken van onze producten is daarom een integraal onderdeel van onze ontwerpfilosofie.

Luxaflex Inspiration dealer Eindhoven

Luxaflex Inspiration dealers tonen u de vele facetten van het Luxaflex assortiment en geven u deskundig advies. De Donjon is Luxaflex Inspiration dealer voor de regio Eindhoven. Wij helpen u graag de juiste keuze te maken voor uw binnenzonwering. Daarnaast zijn wij u graag als Luxaflex Inspiration dealer Eindhoven behulpzaam bij het meten en monteren van de Luxaflex producten.

11 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

per pagina

11 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

per pagina