Welkom bij de Donjon Meubelen Eindhoven!

Scala

Spectral Scala | TV-meubel 2.0

Lowboard TV meubel met plug-in voor iPod® en iPhone®. Spectral Scala is méér dan alleen een TV meubel en kast, het is een allesomvattende schoonheid met ongekende mogelijkheden. Scala televisiekast van Spectral is maar liefst leverbaar in 2.000 unieke glaskleuren, zonder nog maar te beginnen over de vele opties.
Mooi en allesomvattend - eenvoudig uitbreidbaar - onzichtbare techniek.

Spectral Scala in 1.950 NCS®-kleuren

Naast de basiskleuren Black, Silver en Snow glas die gelden voor de Spectral Scala tv meubelen en kasten is er de mogelijkheid om te kiezen voor unieke kleuren uit het NCS® kleurencollectie waarmee de Spectral fabriek een officiële licentie is aangegaan voor het gebruik van dit kleurensysteem. Voor een uitwerking in één van de speciale kleuren vragen wij u contact met ons op te nemen. Wij zullen dit kosteloos voor u visualiseren zodat u een goed beeld krijgt hoe de spectral televisie kasten (bij u thuis) eruit komen te zien.

Scala TV wandkast van formaat

Bijpassend combineerbaar. Misschien is wel het grote geheim van Spectral Scala, de mogelijkheid om direct of achteraf het totaalplaatje te compleet te maken. De mogelijkheid om Scala lowboards aan elkaar te koppelen is er één, maar om ook te kiezen voor een bijpassende hangende wandkast met klep of een schuiflade maakt het geheel echt af.

iPod® en iPhone® dock

Spectral Scala Apple® integratie Het eerste TV meubel met een mogelijkheid om uw iPod® of iPhone® in het TV-meubel te plaatsen komt van Spectral. Scala met geïntegreerde Apple® docking, hiermee plugt u eenvoudig uw iPhone® in de dock van het meubel. eenvoudig opladen direct uw muziek, foto's en video afspelen op de TV nooit meer zoeken naar de oplader voor uw iPhone® of iPod®

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.